Sabaaydi Massage

Een nieuwe vorm van Oosterse massage met warme kruidenstempels en olie. Deze kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden.

de Sabaaydi-massage bestaat uit een aantal handelingen:
Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. Daarna vloeien de laatste restjes spanning weg bij een hoofdmassage. De behandeling wordt vervolgens afgesloten met een oliemassage van de voeten.

Sabaaydi Massage plus

Als het verschil tussen moeten en kunnen te groot is, veroorzaakt dit stress. Deze stress slaat zich voornamelijk op rondom het schoudergebied. Hebt u veel last van vastzittende schouders, bovenrug en armen, dan is er nu de Sabaaydi Massage plus!

Uw huid krijgt een oppepper, omdat in de kruidenstempels het kruid Acacia concinna zit, wat een bijzondere huidverbeteraar is. Verder zijn de kruidenstempels gevuld met geneeskrachtige kruiden. De Sabaaydi Massage plus bestaat uit het stempelen van de armen, het gezicht en decolleté. Na het stempelen worden armen, handen, gezicht, hals en decolleté gemasseerd.

Sabaaydi
Het stempelen van de
armen.

Sabaaydi 2
Het stempelen van het
gezicht.

Sabaaydi 3
Decolleté wordt met
kleine kruidenstempels
behandeld.